Dagcursus zeilen voor volwassenen

 

in BM, Flytour of Valk (open kielboot)

op het Eiland van Maurik

 

 

Een unieke kans om kennis te maken met het zeilen of om uw zeilvaardigheid op te frissen

 

 

Programma van de zeildag

 

10.00-12.00 uur: zeilen

12.00-14.00 uur: lunch en theorie

14.00-16.00 uur: zeilen

  

In de ochtend schepen we in om een zeiltocht te maken. We tuigen de boot op en doen zeilervaring op aan het roer en aan de fok. Alles uiteraard onder begeleiding van een instructeur. De lesgroep bestaat uit maximaal vier deelnemers per lesboot.

 

Rond het middaguur meren we de boot af en monsteren aan bij een restaurantje voor de lunch. Vervolgens doen we een klein uurtje theorie. We besteden aandacht aan elementaire zeiltermen, zeiltheorie en de belangrijkste regels op het water. Ook oefenen we de knopen die elke watersporter zou moeten beheersen.

 

Vervolgens varen we af voor de tweede zeilsessie, waarin we de theorie verder in praktijk brengen. Een directe koppeling van theorie en praktijk, dat is het idee!

 

 

Data

 

U heeft de keuze uit de volgende zeildagen:

 

Zondag 20 mei  (valt in Hemelvaartweekend)

 

Zondag 27 mei  (valt in Pinksterweekend)

 

 

Prijs

 

De prijs voor de gehele zeildag, inclusief lunch, bedraagt 125 euro per deelnemer.

 

 

Aanmelden

 

Opgeven kan per e-mail (info@zeilschoolwindemanneke.nl) met daarin opgave van de datum van de zeildag. Vermeld in uw mail ook uw zeilervaring (bijvoorbeeld: beginner of beginner met enige zeilervaring), hier kan rekening mee gehouden worden bij het samenstellen van de lesgroepen.

 

Er is een beperkt aantal deelnemers mogelijk, plaatsing gebeurt op volgorde van aanmelding. U ontvangt na aanmelding spoedig een bericht of uw plek gereserveerd kan worden. 

 

 

Trakteer uzelf of iemand anders op een ontspannen en effectieve zeildag