Zeilzwerftocht met Pinksteren

 

 

Zeilschool Windemanneke organiseert voor de jeugd tussen de 12 en 18 jaar een driedaagse zeilzwerftocht met Valken in het rivierengebied. Het skutsje van de zeilschool vaart mee als begeleidend moederschip.

 

 

Deze avontuurlijke en leerzame zeilzwerftocht vindt plaats in het Pinksterweekend van zaterdagochtend 8 juni tot maandagmiddag 10 juni 2019Kinderen van alle zeilniveaus zijn welkom om mee te doen, van beginners tot gevorderden. Dit mag je niet missen!

 

Zwerven en overnachten op een Valk:

dat is spannend, gezellig en leerzaam! 

 

Op zaterdagochtend ontvangen we de deelnemers vanaf 10.00 uur op de zeilschool. Na het inschepen van de bagage vertrekken we met de Valken en het skutsje van de zeilschool voor de zwerftocht. Spannend!

 

In de avond maken we het gezellig met de maaltijd en wat avondactiviteiten/spelletjes. We slapen in de Valken onder de dektent, in het skutsje of in een tentje op het land.  

 

Natuurlijk gaan we iedere dag zeilen. De kinderen varen afwisselend op de Valken en op het Skutsje. We maken mooie dagtochten naar onder andere GravenBol (Wijk bij Duurstede) en Culemborg. Dat wordt volop genieten!

 

Tijdens het varen van de tochten oefenen we natuurlijk als vanzelf de nodige zeiltechnieken en -vaardigheden. Ieder op zijn eigen niveau. Alles onder begeleiding van de enthousiaste en deskundige instructeurs. 

 

 

Kosten en inschrijven

 

De prijs (incl. BTW) voor deelname aan de zwerftocht per kind is:  195 euro 

 

Opgeven voor dit zeilweekend kan via deze site bij inschrijven

Vermeld hier de cursusnaam Zeilzwerftocht

 

U krijgt dan spoedig een bevestiging en nadere informatie toegezonden per e-mail.